Slezské kysané zelí podle ČSN
Zelí jako příloha má mnoho různých způsobů přípravy a chutí. V tomto receptu se můžete inspirovat a připravit podle něj zelí podušené s kmínem. Smícháme jej s osmaženým bůčkem a zahustíme bramborou. Tak už jen knedlík a maso.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 975 kJ / 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,06 g |
| Tuky | 23,50 g |
| Vláknina | 18,52 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 4,65 g |
| Sůl | 11,50 g |
| Sacharidy | 36,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slezské kysané zelí podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
Moje poznámka
Slezské kysané zelí podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 4 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 22 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 29 minutami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 37 minutami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 2 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 3 hodinami
Ošatkový chléb
Pajkujka před 3 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 4 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 4 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak uvařit dobré kysané zelí,
jak upravit kysané zelí,
jak upravit kysané zelí,
kysané zelí,
pokrmy z kysaného zelí,
pokrmy z kysaného zelí recepty,
slezské kyselé zelí,
kysané zelí recepty,
teplé kysané zelí,
slezke zeli,
jak upravit kysané zelí recepty,
recept na kysané zelí bez mouky,
pokrmy ze zelí,
pokrmy se zelím,
jak spravne uvařit zeli,
jsk upravit kysaní zelí,
jak správně uvařit kysané zelí,
kysané zelí teplé,
prave moravske zeli,
nálev na kysané zelí
Suroviny:
zelí kysané,
bůček uzený,
kmín celý,
cibule,
mouka hladká,
brambory,
sůl,
ocet,
sádlo
Komentáře (15)
Pečená krkovička, knedlík a tohle úžasné zelí!
no toto:omg: v tuhle hodinu:omg: prosila bych do polévkové mísy, k tomu půl řádku vařených brambor, lžíci...mám taky vzdáleně kořeny v tom kraji...já z té představy neusnu...mňam...