Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 539 kJ / 2 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,15 g |
Tuky | 247,10 g |
Vláknina | 1,65 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 663 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 63,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce s cukrem vyšlehat do hutné pěny, která až zbělá. Lehce do ní vmíchat mouku s práškem do pečiva. Těsto nalít na vyšší vystříkaný plech a upect klasicky (každá trouba je totiž jiná).
Krok 2: Z mléka, cukru,rumu a pudinkového prášku klasicky svařit pudink,je hustší. Nechat chladit za občasného míchání.
Krok 3: Mezitím vyšlehat změklé máslo do pěny a pomalu do něj zašlehávat vychladlý pudink.
Krok 4: Z korpusu vyřezat požadované tvary - u mě srdíčko. Udělala jsem 2 pláty a třetí seskládala z odřezků. Promazat krémem,poklást višněmi, příklopnou stranu pokropit šťávou z kompotu. Celý korpus omazat krémem a nechat do druhého dne zatuhnout.
Krok 5: Pak už jen potáhnout a dozdobit dle fantazie.
Zveřejněno 2. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort s Didlinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZ3Q
Moje poznámka
Dort s Didlinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZ3Q
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 3 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 5 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 8 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 10 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 10 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 11 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
smartflex velvet jak pracovat,
smartflex velvet jak pracovat,
smartflex jak pracovat,
smartflex velvet recenze,
smartflex velvet,
dort,
smartflex recept,
recepty na dorty,
jak ozdobne vyrezat vejce,
kávový sváteček,
opička z marcipánu,
recept na dort,
recepty na dort,
jak pracovat s potahovkou,
práce s potahovkou,
formix potahovací hmota na dorty recenze,
smartflex flower,
ozdobné kleště na dort,
kleste na dort,
jak pracovat se smartflex
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
máslo,
pudink karamelový,
mléko,
rum,
cukr,
kompot višňový,
smartflex velvet čokoládový,
smartflex
Komentáře (57)
Na tvé doporučení jsem si obj. také z http://www.eshop-formix.cz/a fakt je chuťově dobré.
Tak mi držte palce ženy