Suroviny pro 24 kusů
24kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 901 kJ / 3 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,75 g |
Tuky | 164,97 g |
Vláknina | 5,28 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 776 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 327,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládkové zákusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkPr
Moje poznámka
Roládkové zákusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkPr
Nejnovější recepty
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 5 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno před 20 hodinami
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno 22. 5. 2025 11:37
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno 22. 5. 2025 10:03
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno 22. 5. 2025 08:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
Standby před 1 hodinou
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 2 hodinami
Buchty na páře
janatka před 2 hodinami
Bábovka tvarohová
nicolxqe před 3 hodinami
Cibulačka po česku
Fitulka před 4 hodinami
Domácí rohlíky z majonézového těsta
janatka před 5 hodinami
Bageta / ciabatta
tecka před 5 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
panilek před 6 hodinami
Panna cotta - italský dezert
LouLou před 13 hodinami
Tématické fráze:
zákusky a řezy recepty,
zákusky,
nejlepší zákusky,
zákusky recepty,
recepty zakusky,
nejlepší zákusky recepty,
recepty na zákusky,
roladkové řezy,
nové zákusky recepty.cz,
nejlepsi recepty na zakusky,
zákusky recept,
top zákusky,
nejlepší zákusek,
zákusek roláda,
domácí zakusky recepty,
recept na zákusky,
recepty na domácí zákusky,
domácí zákusky,
domácí zákusky recept,
krájení zákusků
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
mléko,
pudink,
cukr,
marmeláda,
čokoláda,
tuk ztužený,
šlehačka
Komentáře (27)
jj, správně, v tomto receptu celou ještě teplou roládu motám po delší straně, potom překrojím napůl, rozbalím a každou potřu samostatně a znovu zabalím směrem, jak byla. Takto jsou roládky menší a je jich více.
Normálně se roláda točí po té širší straně-jde to lépe, je sice kratší, ale na řezu hezčí... Př.Roláda je 30x40cm, normálně stočím, mám šířku 30cm=d (v tomto případě stočím po delší straně, mám roládu 40cm=d)
Aničko, vidím, že jsi prostě profík
Roláda Ti možná praskala proto, že jsi ji pekla déle, než potřebovala a tím se asi trochu vysušila (to už taky znám
Díky moc za další variantu a za pěknou fotku
Jen tak dál
Chtěla jsem se včera pochlapit,vše se dařilo,až do fáze závěrečného motání
úúúžasně to vypadá