Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Jídlo původem z Maďarska, které je podobné guláši či perkeltu, to je hovězí tokáň. Maso připravené na víně se téměř rozplývá na jazyku díky pomalejší tepelné úpravě. Oblíbené jídlo Václava Havla si můžete vychutnat třeba s rýží či tarhoňou.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0BK
Moje poznámka
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0BK
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 minutami
Gravlax vejce
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 9 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 19 minutami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 46 minutami
Makronky Danča
Malickakucharka před 1 hodinou
Rebarborový koláč
JitkaJS před 2 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 3 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 4 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 4 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí tokáň,
hovězí tokáň recept,
tokáň,
hovězí nudličky na víně,
pokrmy z hovězího masa,
hovězí tokáň, těstoviny,
hovězí na víně,
recept hovězí tokán,
hovězí guláš na víne,
hovadzi tokan,
hovezi na bilem víně,
tokáň recept,
hovězí maso na bílém víně,
pokrmy z hovězího,
hovezi tokan testoviny,
jídla z hovězího masa,
tokáň hovězí,
hovězí tokáň na červeném víně,
jídlo z hovězího,
recept na hovězí tokáň
Suroviny:
přední hovězí,
olej,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (27)
hazel:
Díky za radu!
Já používám bílé a už chápu, proč za mnou sousedka nejde a nejde...
Opravuji, hledal jsem v madarské nejuznávanější kuchařce a máte pravdu.
Maminka vždy říkala, že do hovězího třeba dát červené.
Vidím, že ne vždycky...