Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 832 kJ / 2 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,78 g |
Tuky | 59,27 g |
Vláknina | 56,34 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 5,26 g |
Sůl | 12,23 g |
Sacharidy | 453,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb, který není asi tak, jak by měl být
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPGJ
Moje poznámka
Chléb, který není asi tak, jak by měl být
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPGJ
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 4 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 5 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 5 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 6 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové muffiny
Slivci před 1 hodinou
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 2 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 3 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 4 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 5 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak upéct chleba,
recept na chleba v domácí pekárně,
recept na chleba,
peceni chleba v domaci pekarne,
chléb štěstí,
jak péct v domácí pekárně,
recept chleba,
jak upéct chleba v pekarne,
jak péct chleba,
recept na pečení chleba,
pečení chleba,
top recepty chléb připravený v pekárně,
špatně upečený chléb,
jak se pece chleba,
pečení v domácí pekárně,
domácí peká,
jak upéct chléb,
v cem pect chleba,
jak upéct chleba v domácí pekárně,
pečeme v domácí pekárně
Suroviny:
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
mouka žitná chlebová,
žloutek,
podmáslí,
voda,
sůl,
cukr,
ocet,
olej,
semínka lněná,
kmín celý,
škvarky,
droždí
Komentáře (20)
Navíc celozrnná mouka znamená, že je semleto celé zrno včetně obalových částí obilky. To znamená včetně vitamínů a minerálních látek obsažených v obalové části. Ty pak podporují vitalitu kvasinek a urychlují proces fermentace - těsto rychleji kyne, proto je potřeba dobu kynutí naopak zkrátit.
http://miric.unas.cz