Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 832 kJ / 2 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,78 g |
Tuky | 59,27 g |
Vláknina | 56,34 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 5,26 g |
Sůl | 12,23 g |
Sacharidy | 453,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb, který není asi tak, jak by měl být
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPGJ
Moje poznámka
Chléb, který není asi tak, jak by měl být
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPGJ
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 7 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno 4. 7. 2025 09:01
Meruňková buchta s drobenkou
Přidáno 3. 7. 2025 13:01
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
smyslnaorchidej před 7 minutami
Falešný španělský ptáček
hlavek.lukas před 14 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
1anoli1 před 19 minutami
Letní moučník
Marcela0123 před 55 minutami
Jogurtový koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Ennia před 1 hodinou
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
limosek před 2 hodinami
Ovocné řezy s pudinkem
Birdmann před 2 hodinami
Rýnská roštěná
evosheek před 2 hodinami
Boloňské špagety
Hahan před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak upéct chleba,
recept na chleba v domácí pekárně,
recept na chleba,
peceni chleba v domaci pekarne,
chléb štěstí,
jak péct v domácí pekárně,
recept chleba,
jak upéct chleba v pekarne,
jak péct chleba,
recept na pečení chleba,
pečení chleba,
top recepty chléb připravený v pekárně,
špatně upečený chléb,
jak se pece chleba,
pečení v domácí pekárně,
domácí peká,
jak upéct chléb,
v cem pect chleba,
jak upéct chleba v domácí pekárně,
pečeme v domácí pekárně
Suroviny:
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
mouka žitná chlebová,
žloutek,
podmáslí,
voda,
sůl,
cukr,
ocet,
olej,
semínka lněná,
kmín celý,
škvarky,
droždí
Komentáře (20)
Navíc celozrnná mouka znamená, že je semleto celé zrno včetně obalových částí obilky. To znamená včetně vitamínů a minerálních látek obsažených v obalové části. Ty pak podporují vitalitu kvasinek a urychlují proces fermentace - těsto rychleji kyne, proto je potřeba dobu kynutí naopak zkrátit.
http://miric.unas.cz