Suroviny
Porce: podle velikosti jedlíků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 525 kJ / 1 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,11 g |
Tuky | 20,30 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 292,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNW0
Moje poznámka
Francouzský chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNW0
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 5 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 8 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 10 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 11 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 14 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 23 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Tématické fráze:
francouzský chléb z domácí pekárny,
francouzký chléb,
francouský chléb,
francouzsky chleba z domaci pekarny,
francouzký chleba,
francouzský chléb domácí pekárna,
francouzsky chleb v domaci pekarne,
francouzský chléb z pekárny,
domácí francouzský chléb,
biomlýn březník,
domácí pekárna francouzský chléb,
recept na domácí francouzský chléb,
francousky chleba,
francouzký chléb recept,
francouzsky chleb pekarna,
chleba z domácí pekárny recepty,
francouzský chleba z pekárny,
recept na francouzký chléb,
aktivace drozdi,
francouzskychlebrecept
Suroviny:
droždí instantní,
mouka pšeničná,
máslo,
sůl,
voda
Komentáře (17)