Suroviny
Porce: podle velikosti jedlíků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 525 kJ / 1 560 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,11 g |
| Tuky | 20,30 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 292,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNW0
Moje poznámka
Francouzský chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNW0
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 13 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 13 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 14 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 15 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 16 hodinami
Tématické fráze:
francouzský chléb z domácí pekárny,
francouzký chléb,
francouský chléb,
francouzsky chleba z domaci pekarny,
francouzký chleba,
francouzský chléb domácí pekárna,
francouzsky chleb v domaci pekarne,
francouzský chléb z pekárny,
domácí francouzský chléb,
biomlýn březník,
domácí pekárna francouzský chléb,
recept na domácí francouzský chléb,
francousky chleba,
francouzký chléb recept,
francouzsky chleb pekarna,
chleba z domácí pekárny recepty,
francouzský chleba z pekárny,
recept na francouzký chléb,
aktivace drozdi,
francouzskychlebrecept
Suroviny:
droždí instantní,
mouka pšeničná,
máslo,
sůl,
voda
Komentáře (17)