Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 742 kJ / 3 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,46 g |
Tuky | 123,89 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 614 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 449,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZGE
Moje poznámka
Makovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZGE
Nejnovější recepty
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 4 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno 6. 7. 2025 17:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 44 minutami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 1 hodinou
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 5 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 5 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 5 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 8 hodinami
Tématické fráze:
kynutý makovník,
makovník od babičky,
tvarohový makovník,
makovník z kynutého těsta,
makovník s tvarohem,
recepty-makovnik,
makovnik na plech,
makovnik bez mouky,
makovník z celého máku,
makový závin kynutý od babičky,
makovník kynutý,
dobrý makovník,
testo na makovnik,
jak se peče makovník,
tvarohový závin kynutý od babičky,
nevykynuté těsto,
kynutý makovník recept,
makovník-recept,
makovnik s kynuteho testa,
kynuté těsto na makovník
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
cukr moučkový,
máslo,
droždí,
mléko,
sůl,
olej,
žloutek,
mák,
cukr moučkový,
mléko
Komentáře (93)
Michalo
Nebolo to cesto riedke ? Vtedy sa zvykne rozíst. Mnozstvo múky, mlieka je vzdy len orientacný, nedá sa to presne napísat, pretoze kazdá múka je iná. Musís sa orientovat podla hustoty cesta. Cesto na závin nesmie byt riedke, nesmie tiect. Ale nech ta to neznechutí, nabudúce to bude urcite lepsie.