Postup přípravy
Po 5 minutách můžeme podávat :-)
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Moje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Nejnovější recepty
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 21 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra jablkový koláč
Eva_H před 19 minutami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 29 minutami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 3 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 3 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 4 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 4 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 5 hodinami
Tématické fráze:
maso z bizona,
bizon recepty,
telecí steak recept,
steak z bizona,
mleté maso recepty,
recepty z bizona,
sekany biftek,
sekaný hovězí steak,
bizoní steak,
bizon recept,
hovězí sekaný steak,
recepty na bizona,
recepty bizon,
telecí steak,
steaky recepty,
recepty kvalitní telecí steak,
bizoní maso recepty,
steak ze sekaného masa,
steak z mletého masa,
bizonní maso
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
slanina,
máslo,
petrželka zelená,
mouka hladká,
olej
Komentáře (18)
zubr evropský je bison bonasus
zubr americký je bison bison
oba jsou bizoni a jen odborník je od sebe pozná
Myslím, že snazší bude to telecí