Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 756 kJ / 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,34 g |
Tuky | 67,05 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 991 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 33,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek v bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZ7P
Moje poznámka
Lilek v bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZ7P
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 23 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 23 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 7 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 8 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 8 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 10 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 10 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 10 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 11 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 14 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 14 hodinami
Tématické fráze:
lilek recepty,
lilek,
recepty lilek,
recept lilek,
lilek recept,
recepty z lilku,
zapečený lilek s bešamelem,
lilek-recepty,
lilek s bešamelem,
bezmasá jídla recepty,
jak se dělá bešamel,
baklažán recepty,
jak udělat lilek,
recepty-lilek,
recepty na lilek,
recepty s lilkem,
babica bešamel,
lilek - recepty,
recept na lilek,
zapečený lilek v bešamelu
Suroviny:
lilek,
gorgonzola,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
česnek,
koriandr sušený,
sůl,
olej olivový
Komentáře (16)
Ten česnek ve vinném octě kupuji u jedněch z "našich" Vietnamců, jsou to takoví experimentátoři a mají spoustu zvláštních a exotických pochutinek a koření...
Jmenuje se "Garlic in vinegar" a kromě plátků česneku a octa obsahuje ještě chilli papričky a sůl. Je to dobrota, kterou můžu i samotnou a je vynikající do salátů. Když zbyde nálev, dá se použít do lecčeho... V tomto jídle nejde ani tak o ten ocet, jako o plátky česneku...
Já jsem si před lety jezdila do Prahy ,pod velvyslanectvím byl takový malý francouzský krámek(kdoví jestli tam ještě funguje
Jestli ráda lilkuješ a vaříš franc.kuchyni(mimochodem tu já miluji
Dobrou chuť a těším se na fotky, protože ty Tvoje jsou standardně dokonalé...