Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 729 kJ / 3 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 327,92 g |
Tuky | 203,36 g |
Vláknina | 11,06 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 33,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejlépe den předem si naložíme řízky do marinády (ale stačí i dvě hodinky). Masíčko osmažíme na oleji, necháme v teple (trouba).
Krok 2: Na stejné pánvi osmažíme anglickou slaninu, přidáme pokrájená jatýrka, cibuli a česnek na plátky, rozmarýn, osolíme, opepříme, podlijeme troškou červeného vína, necháme vydusit (asi 1/4 hodiny).
Krok 3: Na talíř dáme hranolky (příp. jinou přílohu), na ně masíčko, na něj navrstvíme směs slaniny a jater.
Zveřejněno 1. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálská kuřecí ňamka pro Jiříka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02LX
Moje poznámka
Provensálská kuřecí ňamka pro Jiříka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02LX
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 7 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 44 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
provensálská kuřecí směs,
provensalska smes,
provensálská marináda,
kuřecí na provensálském koření,
provensálská játra,
marinada z provensalskeho koreni,
kuřecí provensálská směs,
kuřecí provensalska směsi,
recept kuřecí stehenní řízek,
marináda provensalske,
provensálská kuřecí játra,
provensálské kuřecí řízky,
játra provensálská,
provensálské marináda,
provenzalska marinada,
provensálská marináda recept,
kuřecí na provensálském kkoření,
kuřecí závitky na provensálském koření,
provencalska kureci smes,
provensalska kureci kapsa
Suroviny:
řízky kuřecí,
koření provensálské,
olej,
hořčice plnotučná,
omáčka sojová,
česnek,
pepř,
sůl,
slanina anglická,
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
víno červené,
sůl,
pepř,
rozmarýn
Komentáře (9)