Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 214 kJ / 1 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,68 g |
Tuky | 121,29 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 296 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 182,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Závin vytvoříme jako každý jiný jen s tím rozdílem, že zabalený závin zamotáme ještě do sítě z vnitřního sádla.
Krok 2: Pečeme jako klasický závin. Závin má úžasnou vůni a jedinečnou chuť.
Zveřejněno 1. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV1r
Moje poznámka
Závin trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV1r
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 1 hodinou
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 2 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 3 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 4 hodinami
Tématické fráze:
závin ze sádla,
jablečný závin ze sádla,
závin se sádlem,
jak se motá závin,
těsto na závin ze sádla,
závin z vnitřního sádla,
zavin jinak,
jablečný závim,
cukroví z vnitřního sádla,
jablecny zavin trochu jinak,
závin sádlo,
těsto z vnitřního sádla,
závin ze sýrového těsta,
jím trochu jinak,
jablečný závin se sádlem,
vnitrni sadlo recepty,
recept na závin ze sádla,
pečeme z vnitřního sádla,
závin sádlo recept,
závin ze syrového sádla
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
skořice mletá,
cukr,
strouhanka,
rozinky,
mandle,
vejce,
blána tuková vepřová
Komentáře (21)
to nejsem..jen jsem od"fochu"
Já jsem se ptal několika řezníků a žádnej nevěděl jak se to jmenuje, jen jedno věděli jistě že bránice je sval ktery pomáhá s dýcháním.
Fantom má pravdu..výraz bránice,ač vžitý,je nesprávný....
správně je to,jak píše autor v receptu:tuková blána (záclona z mikr)(vnitřní sádlo)
já si tu chuť umím představit docela dobře i tomto pokrmu
já bych se toho rozhodně nebála..naopak,tento nápad se mě velmi líbí
A když se může dávat sádlo do buchet, proč by se nemohlo dávat navrch, vždyť je to tuk, jen jinak uspořádaný