Hovězí proužky se zázvorem a celerem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 465 kJ / 1 067 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,66 g |
Tuky | 34,13 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 806 mg |
Sůl | 1,61 g |
Sacharidy | 20,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí proužky se zázvorem a celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G63y
Moje poznámka
Hovězí proužky se zázvorem a celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G63y
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bazalková frittata
Přidáno před 4 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 19 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno 5. 9. 2025 10:03:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Červená řepa jako chuťovka s cibulí, nebo jako salát
janecpavel před 23 minutami
Vločkové zdravé sušenky
zdenek.vejmola před 25 minutami
Rychlý švestkový koláč
Vivvien před 1 hodinou
Dvacetiminutový švestkový koláč
TH před 1 hodinou
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
jjj82 před 1 hodinou
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Dušená mrkev
Kajkajak před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
MirekFM před 3 hodinami
Švestková Nutella
Capri1412 před 3 hodinami
Hrášková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovezi maso se zazvorem,
jídlo s celerem,
hovězí kostky na na zázvoru,
jídla s celerem,
hovezi maso s celerem,
recepty zázvor,
jídla ze zázvoru,
vaříme s celerem,
maso s celerem,
hovezi kousky recept,
celerový čaj recept,
maso se zázvorem,
hovězí maso na celeru,
polivkove idlo,
idlo z zazvoru,
zázvor v jídle,
jídlo s celeram,
hovezi zadni s gnocchi,
recept na pokrm z hoveziho orezu,
čína z celeru
Suroviny:
roštěná hovězí,
celer,
cibule,
zázvor,
omáčka sojová,
víno,
cukr,
vejce,
sůl
Komentáře (8)