Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 603 kJ / 1 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,01 g |
| Tuky | 99,82 g |
| Vláknina | 10,30 g |
| Cholesterol | 588 mg |
| Sodík | 1,82 g |
| Sůl | 4,42 g |
| Sacharidy | 16,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/142P
Moje poznámka
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/142P
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 16 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 20 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 22 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno 1. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 1 hodinou
Listový salát s ořechy
Limek před 11 hodinami
Margot kuličky
Junys před 12 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 12 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 12 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 12 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 14 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 14 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 15 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
krutí maso na žampionech se smetanou,
krůtí plátky na žampionech,
krůtí kousky na žampionech,
jak zavázat roládu,
mail omega.gr loc:cz,
dušené kuře na žampionech,
jak zavázat masovou roládu,
krůtí roládka,
krůtí na žampionech,
kruti platek na zampionech,
krůtí roláda,
jak zavazatroladu,
kuře se smetanovým přelivem,
jak zavazat maso,
kuřecí nebo krůtí na žampionech,
krůtí roláda dušená,
kruti rolka dusena,
přeliv na masovou roládu,
jak zavazat maso provazkem do rolky,
krkovice na koreni adzika
Suroviny:
prsa krůtí,
slanina anglická,
kapie,
žampióny,
vejce,
sůl,
pepř,
koření adžika,
cibulka,
smetana na vaření,
omega,
mouka hladká
Komentáře (14)