Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 124 kJ / 747 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,80 g |
| Tuky | 35,31 g |
| Vláknina | 26,41 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 4,15 g |
| Sůl | 10,25 g |
| Sacharidy | 83,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Troubovatá bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvvl
Moje poznámka
Troubovatá bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvvl
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 13 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 16 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 6 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 6 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 9 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 9 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 9 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 10 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka kuchařka pro dceru,
bramboračka s hlívou ústřičnou,
kucharka pro dceru bramboracka,
bramboračka s hlívou,
recept na špí,
bramboračka z hlívou ústřičnou,
menu domů bramboračka,
bramboračka pro dceru,
bramboračka kuchařka pro dceru recepty,
bramboracka menu domu,
da se udelat bramboracka bez hub,
www menu menu domu. cz bramboracka,
bramboračka co dům dal,
menu domů recepty bramboracka,
menu domů polevky bramboračka
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
cibule,
brambory,
mrkev,
celer,
petržel,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
rajče,
sůl,
voda,
houby sušené
Komentáře (11)
Omlouvám se za svou zpozdilost, že jsem nepamatoval při psaní receptu na kuchařky, co nemají po přestěhování ještě zapojený plyn. Další recepty budou už i ve verzích zohledňují tuto neprávem přehlíženou skupinu.
Samozřejmě očekávám stejné nároky od kuchařek mající zlobivé děti a jsou permanentně bez vařeček, neb jsou přeraženy o ty andílky. A jiných dalších skupin.
Gratuluji k novému bydlení a přeji brzké zapojení plynu.
Budu rád když kdokoli vyzkouší a vězte, že u masových vývarů je to zušlechtění chuti mnohem markantnější. Mnohem delší je však i ten čas.
Jo já taky. Tady ta finta spočívá v tom čase. Ten se tu jakoby transformuje do chuti.
Dělám třeba slepičí polévku. Umím ji za 2 hod a dělám ji i 9 hod. V prvním případě je reakce. "Dík bylo to dobrý." V druhém případě je reakce: "To snad není možný. Jak jsi to udělal?"
"Á vo vo votom to je."
od trouby mě bavíííí