Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 742 kJ / 3 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,46 g |
Tuky | 123,89 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 614 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 449,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZGE
Moje poznámka
Makovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZGE
Nejnovější recepty
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 15 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
Frana74 před 19 minutami
Znojemský vepřový závitek
Sahula před 35 minutami
Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku
Sahula před 51 minutami
Křidélka v česnekovém těstíčku
Sahula před 52 minutami
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Sahula před 53 minutami
Žampiony v sýrovo-pivním těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Hruškové muffiny Zdeňka Pohlreicha
Meruzalka před 1 hodinou
Domácí nepečený medovník
Eva_H před 2 hodinami
Rychlé cuketové zelí
Marta262 před 2 hodinami
Kuřecí rarášky
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
kynutý makovník,
makovník od babičky,
tvarohový makovník,
makovník z kynutého těsta,
makovník s tvarohem,
recepty-makovnik,
makovnik na plech,
makovnik bez mouky,
makovník z celého máku,
makový závin kynutý od babičky,
makovník kynutý,
dobrý makovník,
testo na makovnik,
jak se peče makovník,
tvarohový závin kynutý od babičky,
nevykynuté těsto,
kynutý makovník recept,
makovník-recept,
makovnik s kynuteho testa,
kynuté těsto na makovník
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
cukr moučkový,
máslo,
droždí,
mléko,
sůl,
olej,
žloutek,
mák,
cukr moučkový,
mléko
Komentáře (93)
Michalo
Nebolo to cesto riedke ? Vtedy sa zvykne rozíst. Mnozstvo múky, mlieka je vzdy len orientacný, nedá sa to presne napísat, pretoze kazdá múka je iná. Musís sa orientovat podla hustoty cesta. Cesto na závin nesmie byt riedke, nesmie tiect. Ale nech ta to neznechutí, nabudúce to bude urcite lepsie.