Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 720 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,47 g |
Tuky | 29,60 g |
Vláknina | 5,49 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 751 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 72,85 g |
Postup přípravy
Necháme 1 den v ledničce uležet. Krok 2: Smažíme na oleji.
Vhodá příloha je bramborová kaše a zelenina
Zveřejněno 5. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WwWW
Moje poznámka
Kotlety v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WwWW
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
výborné naložené kotlety,
naložené kotlety,
kotleta recepty,
kotleta recept,
naložení kotlety,
nalev,
nalev na veprove,
nálev na vepřové kotlety,
nálev na vepřové maso,
naložení kotlet,
kotlety recept,
zelený pepř v nálevu recepty,
kotlety,
kotlety recepty,
recepty z kotlety,
recepty kotlety foto,
kotleta,
nalozena kotleta,
kotleta s bramborovou kaší,
naložení kotlet na smažení
Suroviny:
kotleta,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř,
hořčice plnotučná,
vejce,
solamyl,
olej
Komentáře (15)