Suroviny pro 24
24
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 407 kJ / 5 595 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,15 g |
| Tuky | 337,99 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 3,01 g |
| Sodík | 982 mg |
| Sůl | 2,08 g |
| Sacharidy | 522,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žloutková fantazie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBA2
Moje poznámka
Žloutková fantazie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBA2
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 1 hodinou
Kokosové sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 15 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční panettone
Myska311 před 1 hodinou
Jablečný štrúdl z domácího těsta
martina.mickova88 před 2 hodinami
Jehněčí guláš
stanavokr před 4 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 6 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 12 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 12 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 12 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
zpravodaj1 před 12 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 14 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 15 hodinami
Tématické fráze:
žloutková buchta,
anýzové hobliny,
žloutková pěna,
žloutkova pomazanka,
jak udělat čokoládové hobliny,
žloutkova šlehačka,
buchta žloutková,
žloutkova rolada,
žloutková,
žloutkové řezy recept,
žloutkoá buchta,
žloutková bucha,
rezy fantazie,
kremi na dorty,
kremi do dortu,
žloutkoá buchta,
žlotková buchta,
kuchař vaněk zloutkove řezy,
zloutky,
chvilka pro tebe žloutkové řezy
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
kakao,
olej,
tuk,
mouka hrubá,
mléko,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
žloutek,
máslo,
bílek,
cukr moučkový,
čokoláda
Komentáře (11)