Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 868 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,76 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 28,72 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 66,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulharské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqKW
Moje poznámka
Bulharské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqKW
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 10 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 2 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 5 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 6 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 8 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 8 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 8 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 10 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 11 hodinami
Tématické fráze:
bulharské recepty,
bulharské potraviny,
bulharská kuchyně recepty,
bulharské sváteční jídlo,
bulharská kuchyně,
bulharské recepty z mletého masa,
recepty bulharské kuchyně,
bulharské maso,
hlavkove zeli s masem,
bulharska kuchařka,
nakladene zelí,
bulharská kuchyně kysané zelí,
bulharské maso v zelí,
bulharské vepřové maso v zelí,
bulharské zelí s masem,
vareni hlavkove zeli s masem,
bulharské-recepty,
dušené zelí po bulharsku,
bulhaské zelí recepty,
bulharske veprove se zelím
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
mrkev,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
zelí hlávkové,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
kečup sladký,
ocet,
smetana kysaná,
mouka hladká
Komentáře (5)