Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 202 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,85 g |
Tuky | 5,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,53 g |
Sacharidy | 2,36 g |
Postup přípravy
Podávám s rýží.
Zveřejněno 18. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMp6
Moje poznámka
Moje čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMp6
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 18 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 21 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 7 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 10 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 12 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 13 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 13 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 14 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak se vaří čína,
moje čina,
jaksevaricina,
cina s vinem,
kuřecí psíčka,
vařeni čina,
moje čína recepty,
jak se vaří čína recept,
kolik solamylu do číny,
www vareni cina,
čína z kuřecích psíček,
jak se vaří čína?,
jak se vaří má čína,
jak se vaří v číně,
no se vaří čína,
facebook sona janikova,
čína recept moje,
kuřecí psíčka recepty,
čína z kuřecího masa s vínem,
čína r.bittnerová kuchařka
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
sůl,
arašídy,
omáčka sojová,
omáčka chilli,
olej,
solamyl,
voda
Komentáře (9)
Toto je, až na drobnosti, hybrid dvou čistokrevných čínských rcp: Kung Pao a La´c
Pokud by se někdo chtěl přiblížit "čínské" chuti (především co se měkkosti a šťavnatosti masa týká) tak stačí maso na ROZPÁLENÉM tuku dělat jen co zbělá (max. 2´), pak přihodit zeleninu a dělat další 2´ (bude al dente) a nakonec přidat zálivku (vodu ne, tu raději vypijte) 2x prohodit a bez dalšího otálení podávat, protože pokud necháte maso na vřelé pánvi tak pustí šťávu a ztvrdne (ne až tak, že by nešlo požvýkat, ale stane se tužším).
Já prsíčka naložím do koření a oleje, orestuji, zastříknu sojovkou a přidám zeleninu.Krátce opeču a podle potřeby zastříknu vodou, vývarem nebo vínem.
Jen si myslím, že dusit vše společně ještě patnáct minut je zbytečně moc.