Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 787 kJ / 7 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 482,69 g |
Tuky | 454,74 g |
Vláknina | 24,79 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 68,12 g |
Sůl | 183,82 g |
Sacharidy | 323,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Irský guláš sv.Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvV1
Moje poznámka
Irský guláš sv.Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvV1
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 6 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí guláš,
jehněčí guláš,
jehněčí guláš recept,
skopový guláš recept,
irské recepty,
skopový gulaš recepty,
jehněčí guláš top recepty,
skopový guláš,
jehněčí gulaš recepty,
irské hovězí maso,
irský hrnec,
irský hovězí guláš,
guláš ze skopového masa,
recepty jehněčí gulaš,
irské maso,
gulas ze skopoveho,
gulaš z jehněčiho,
guláš z jehněčího masa,
irsky hrnec recept,
recept jehneci gulas
Suroviny:
kýta skopová,
cibule,
brambory,
mrkev,
pórek,
pepř,
bobkový list,
tymián sušený,
masox,
sůl,
olej
Komentáře (23)
Bibi, zkusím i podle tebe, bod letí napřed, to nemůže být nedobré...
Chuť je výborná a vím, že jsem nedělala naposledy.
Děkuji za recept
Jinak ta první poznámka ohledně druhu masa byla myšlena tak, že by bylo škoda, kdyby byl recept v kategorii, kde by ho málokdo vyhledal (ze skopového moc lidí nevaří).Byla by škoda, kdyby zapadnul.
Poslední dotaz, manžel mi tu kouká na Tvůj recept a má choutky na guláš
Já ji mám v lednici, takže bych ráda gulášek spáchala hned dnes.