Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 757 kJ / 3 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,73 g |
| Tuky | 112,95 g |
| Vláknina | 52,40 g |
| Cholesterol | 347 mg |
| Sodík | 4,30 g |
| Sůl | 10,30 g |
| Sacharidy | 402,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské brambory v sýrovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2YO
Moje poznámka
Francouzské brambory v sýrovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2YO
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 55 minutami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 16 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 19 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 19 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové řezy
janatka před 3 minutami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 53 minutami
Medovníkové koule
evik_svistik před 1 hodinou
Kokosky
veveruska73 před 9 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 10 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 12 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 12 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 12 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 12 hodinami
Tématické fráze:
bešamel,
syrový bešamel,
bešamel recept,
jak se dělá bešamel,
jak se dela syrovy besamel,
sýrový bešamel recept,
jak udělat bešamel,
příprava bešamelu,
francouzské brambory,
krém z bešamelu,
recept na bešamel,
francouzské brambory recept,
recepty bešamel,
bešamel do krémů,
bešamel sýrový,
bešanel,
rychlý bešamel,
francouzské brambory s besamelem,
brambory v bešamelu,
recept sýrový bešamel
Suroviny:
brambory,
cibule,
párky,
brokolice,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sýr nastrouhaný,
ořech muškátový
Komentáře (14)