Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 859 kJ / 1 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,64 g |
Tuky | 129,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 5,88 g |
Sacharidy | 16,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R2K
Moje poznámka
Pangasius pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R2K
Nejnovější recepty
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 4 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 7 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 11 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Základní kváskový chleba
Brona.S před 1 hodinou
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 1 hodinou
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 2 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 2 hodinami
Banánové muffiny
anyge před 3 hodinami
Vepřová játra na přírodno
Spepik před 3 hodinami
Tématické fráze:
pangasius na smetane,
pangasius smetana,
pangasius se zakysanou smetanou,
pangasius s nivou,
pangasius se smetanou,
pangasius na pánvi,
uzený pangasius,
zapečený panga,
pangasius zakysana smetana,
pangasius a zakysaná smetana,
jak uvarit pangasiuse,
pangasius se smetanou a sýrem,
babicovy dobroty pangasius,
pangas s nivou,
zapeceny pangasius se zakysanou smetanou,
pangasius pod peřinou,
zapeceny pangasius s nivou,
recept pangasius smetana,
pangasius niva,
pangasius smetana sýr
Suroviny:
pangasius,
koření na ryby,
bok česnekový,
žampióny,
pórek,
smetana zakysaná,
sýr uzený,
olej
Komentáře (16)
Taky takhle jím asi dva roky a fakt to funguje.
Jedině místo boku šunku a navrch nízkotučný sýr a bez smetany. Se zakysanou light by to asi bylo řídké.
Tvůj recept na pangase mám uložený a až vyzkouším, vyjádřím se taky. Věřím, že pošlu taky bodíka, protože vypadá moooc lákavě!
Eintopf recepty mám rád, napráskáš to do jednoho pekáče nebo kastrólu, zapečeš, chutě se spojí, nezašpiníš hodně nádobí a většinou to bývá i časově nenáročné.
Podobný recept jsem vkládal nedávno. http://www.toprecepty.cz/recept/4308-zapeceny-pang...