Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sadařovo pečené kuře

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 10. 2010 21:25

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 708 kJ / 408 kcal
Bílkoviny3,92 g
Tuky3,92 g
Vláknina18,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 354 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy80,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Míša

6. 11. 2010 15:49

no jo ale ja nevím na kolik stupnu se to peče, zkuste to psát k těm receptum.

Colombo65 Colombo65

10. 10. 2010 14:59

Velmi zajímavé, snad bych se popral i s tou nasládlou chutí.;-);-);-)

zizala zizala (moderátorka)

10. 10. 2010 12:59

Krása :-O:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 10. 2010 11:32

pěkný receptík,ještě jsem nikdy takovou kombinaci nezkoušela,ukládám a vyzkouším +1:yes:;-)

mysulka mysulka

10. 10. 2010 11:30

:yes::-p+1:-K

vybusna vybusna

10. 10. 2010 10:17

ale aky prijemny recept...:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

10. 10. 2010 10:11

Nádherná fotka a určo velikánská dobrota:-p:yes::yes:

Eliza Eliza

10. 10. 2010 00:34

Všem děkuju za zájem o recept. Maso v této úpravě je lehce nasladko a kůžička má tendenci se přichytávat. Ovšem když se dobře nasolí, je to pochoutka. Díky pórku získá cibulovitou příchuť a masox se postará o slaný podtext. Jablka i hrušky se během pečení zcela rozvaří a důsledkem jejich přítomnosti je kašovitá konzistence omáčky s nasládlým akcentem.
Děkuju za body...:-)

jahoda jahoda

9. 10. 2010 22:58

S povidly teď dost experimentuji, takže tato úprava kuřete je výzva:-):-p:yes:

drahulin drahulin

9. 10. 2010 22:01

Eli my máme velmi podobné chutě,to bych si dala hned.:-p:-pFoto jako vždy:yes::yes:

pipre pipre

9. 10. 2010 21:51

Eli:-p:yes:+3

Bibinka Bibinka

9. 10. 2010 21:50

Elí, jablka ano s těmi mám dost zkušeností, ale hrušky + povidla, nevím, jestli bych do toho šla, třeba to ze zvědavosti udělám a pak oboduju;-) Není to moc sladké a moc chutí:-? Možná blbá otázka, ale neumím si jí představit, vzhledem ke 3 druhů ovoce;-)

Svetlana Svetlana

9. 10. 2010 21:29

...hmmm, to je určitě dobrota...jablka mně nenapadla přidat ke kuřeti...k vepřovému ano...určitě ráda vyzkouším...bodík :yes::yes:

isindy isindy

9. 10. 2010 21:27

Elizo, máš prvního boda, mám ráda kombinaci masa a jablek :-p a kuře jak malované :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené kuře pečené kuře recept kuře pečené na kolik stupňů pečeme kuře na kolik se peče kuře na kolik stupnu se peče kuře pečení kuřete pečené kuře recepty kuře recepty na kolik pečeme kuře kuře s povidly recepty na kuře recepty na pečené kuře pečené kuře na kolik stupnu recepty kuře recept na pečené kuře recept na kuře pečené kuře s povidly pečené kuře kolik stupnu kure nasoli

Suroviny: stehno kuřecí, stehno kuřecí uzené, jablko, hruška, pórek, povidla švestková, mošt jablečný, masox, máslo, pepř černý, sůl

TopRecepty.cz

Sadařovo pečené kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oy0K