Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 772 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,90 g |
Tuky | 34,46 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 276 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřest s tvarohovým přelivem a vepřovými plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bg9J
Moje poznámka
Chřest s tvarohovým přelivem a vepřovými plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bg9J
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 9 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 13 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 17 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 7 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 9 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 10 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty z chrestu,
chřest recepty,
recepty s chřestem,
škrabka na chřest,
recept na chřest,
chřest recept,
recepty chřest,
recepty na chřest,
recept na šparglu,
vepřové plátky s chřestem,
zelený chřest recepty,
recept chřest,
recepty z chřestem,
vepřové s chřestem,
chřest vepřové maso,
chrest,
recepti chrest,
chřestový přeliv na maso,
vaření šparglu,
recepty na sparglu
Suroviny:
chřest,
tvaroh,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
česnek,
kýta vepřová,
mouka hladká,
olej
Komentáře (14)
Zrovna dnes jsemkoukala na krásný čerstvý chřest, ale nechala jsem ho v regálu, protože jsem přesně nevěděla, co s ním...
Dobrú noc!