Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Suroviny
Porce: 4 podlouhlé filety štikozubce(mořské štiky)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 040 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,57 g |
Tuky | 92,57 g |
Vláknina | 1,05 g |
Cholesterol | 149 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 18,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5MM
Moje poznámka
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5MM
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty
Přidáno 17. 10. 2025 17:33:02
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno 17. 10. 2025 17:30:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 25 minutami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 34 minutami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 53 minutami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 58 minutami
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 1 hodinou
Hovězí guláš
dejvi01 před 1 hodinou
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 1 hodinou
Čokoládová bábovka
ulrivhv před 1 hodinou
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 1 hodinou
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
podniková prodejna varmuža hodonín,
štikozubec recept,
stikozubec,
štikozubec recepty,
filety ze štikozubce,
štikozubec mořský,
ryba zubec,
prodejna ryb varmuža hodonín,
smažený štikozubec,
štikozubec mořský recept,
rajcatovy obed,
varmuža podniková prodejna,
zubec je ryba?,
zubec rybicka,
varmuža rybičky,
ryba pod peřinkou,
varmuža hodonín prodejna,
recepty štikozubec,
kuchařka štiko zubec,
stikozubec mořský pečený
Suroviny:
štikozubec,
slanina,
bazalka čerstvá,
rajče,
olej,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
bujón zeleninový,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (28)
Pangase jsem dělávala také často,ale zdá se mi,že se v poslední době nějak"pokazil"pouští hodně vody
Kadlíku u nás od Varmuži máme akorát věci ze studené kuchyně-saláty ap.Tohle Ti docela závidím