Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Suroviny
Porce: 4 podlouhlé filety štikozubce(mořské štiky)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 040 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,57 g |
Tuky | 92,57 g |
Vláknina | 1,05 g |
Cholesterol | 149 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 18,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5MM
Moje poznámka
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5MM
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 1 hodinou
Rajská omáčka
Jirka6363 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
david.kroupa před 3 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 4 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 6 hodinami
Tématické fráze:
podniková prodejna varmuža hodonín,
štikozubec recept,
stikozubec,
štikozubec recepty,
filety ze štikozubce,
štikozubec mořský,
ryba zubec,
prodejna ryb varmuža hodonín,
smažený štikozubec,
štikozubec mořský recept,
rajcatovy obed,
varmuža podniková prodejna,
zubec je ryba?,
zubec rybicka,
varmuža rybičky,
ryba pod peřinkou,
varmuža hodonín prodejna,
recepty štikozubec,
kuchařka štiko zubec,
stikozubec mořský pečený
Suroviny:
štikozubec,
slanina,
bazalka čerstvá,
rajče,
olej,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
bujón zeleninový,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (28)
Pangase jsem dělávala také často,ale zdá se mi,že se v poslední době nějak"pokazil"pouští hodně vody
Kadlíku u nás od Varmuži máme akorát věci ze studené kuchyně-saláty ap.Tohle Ti docela závidím