Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 203 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,96 g |
Tuky | 102,34 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 72,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda pomodoro na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nlO
Moje poznámka
Vepřová roláda pomodoro na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nlO
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 11 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 13 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 1 minutou
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 1 hodinou
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 2 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 2 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 3 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 3 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 3 hodinami
Nekynuté mini koláčky
JaniLayer před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Lasica před 5 hodinami
Tématické fráze:
veprova rolada,
tymian,
bůčkový plát,
vepřová roláda recept,
pomodoro,
omacka z vypeku,
veprova rolka s ryzi,
vepřová roláda vid,
vepřové maso pomodoro,
roláda z bůčkového plátu,
veprova rolada susena rajcata,
vepřová rolka se sušenými rajčaty,
recepty z mletého vepřového masa,
veprov roláda recepty s obrázky,
jake vepřove maso na roladu,
jde k rolade ryze,
příprava vepř. masa na roladu,
roláda z ořezu žeber,
příprava pomodoro,
snitka tymiánu
Suroviny:
žebra,
rajče sušené,
klobása,
cibule,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
tymián čerstvý,
kost,
režná nit
Komentáře (13)
Jinak já nechválím také recept podle jména autora, ale jen podle toho jestli mne recept zaujal. A tenhle jo