Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme všechna koření, trochu necháme zavonět, přimícháme rajský protlak, česnek a rozdrobíme masox. Do tohoto základu dáme podusit nakrájené zelí, osolíme a dusíme do poloměkka. V této fází přidáme na růžičky rozebraný květák, na kostky brambory a houby. Ve finále můžeme dochutit, každý podle sebe, sójovou omáčkou.
Zveřejněno 24. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indické květákové "SABDŽÍ"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn9X
Moje poznámka
Indické květákové "SABDŽÍ"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn9X
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 20 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené cikánské koleno
astosch před 14 minutami
Buchta Vanilkový obláček
Fitulka před 22 minutami
Hebká hustá čokoládová poleva
Fitulka před 24 minutami
Cukeťák se sýrem
Ladu83 před 26 minutami
Jednoduchá buchta s vůní kávy
Fitulka před 28 minutami
Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem
Ivca14 před 33 minutami
Jablkové hrnkové lívanečky
Marceval před 41 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
suchfr před 55 minutami
Babiččina čočková polévka
Standby před 1 hodinou
Šunkofleky se sýrem
Olgabo před 1 hodinou
Tématické fráze:
sabdzi,
sabdží recept,
indické recepty,
indická květáková polévka,
květákové sabži,
indické květákové kari,
indická houba,
indické zeleninové kari,
květákové recepty,
květáková polévka po indicku,
květákový indický salát,
indické kari květák,
indické kari s květákem,
mrkvové sabdží,
kvetakove zeli,
indické potraviny,
indické sabži,
sabží,
květáková polévka indická,
indické bezmasé recepty
Suroviny:
zelí bílé,
květák,
houby,
brambory,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření kari,
protlak rajčatový,
římský kmín mletý,
masox,
olej,
sůl
Komentáře (30)
přidávám bod a foto
mohu jen doporučit
dala jsem hlívu, a kupodivu mi tam chutnala.. snad se ji konečně naučím mít ráda
tohleto budu určitě opakovat
a červené kari
rebeka: Jak to , že ti utekl recept s kari?
ale na druhou stranu...tento rcp mi unikl a díky tobě jsem ho objevila, znamenám si a vyzkouším v týdnu
a jazyk si leduj nebo lízej zmrzku, nanuk..