Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 083 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 45,82 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 7,63 g |
Sůl | 19,37 g |
Sacharidy | 11,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
Moje poznámka
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 10 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 10 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 8 minutami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Veronika_1 před 1 hodinou
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 2 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 2 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 7 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na byci zlazy,
býčí žlázy recept,
byci zlazy recepty,
recept býčí žlázy,
recepty na byčí žlazy,
jak připravit býčí žlázy,
recepty býčí žlázy,
bici zlazy,
bíčí žlázy recept,
bíčí žlazy recepty,
býčí žlázy příprava,
recepty z býčích žláz,
příprava býčích žláz,
čína z býčích žláz,
byči žlazi,
býčí žláza,
býčí žlázy na cibulce,
býčí žlázy brno,
býčížlázy
Suroviny:
býčí žláza,
žloutek,
olej,
feferonka,
omáčka worcesterová,
maggi,
sůl,
cukr,
cibule
Komentáře (33)
Více zde:
http://www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-delika...
Býčí žlázy jsem jedla jako malá holka. Maminka je připravovala na cibulce s vínem, nebo smažila v těstíčku.
Zarazil mě Elizin názor, že je to přežitek z dob, kde lidé z hladu "sežrali" všechno... V tomhle s ní nemůžu souhlasit.
Býčí žlázy mají velmi jemné maso, a je-li správně upravené, stává se opravdovou DELIKTESOU. Býčí žlázy nejsou v pravém slova smyslu vnitřnostmi. Jsou to DROBY a na rozdíl od ledvin nebo jater se v nich NEHROMADÍ ŽÁDNÉ ODPADNÍ LÁTKY.
Více zde:
http://www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-d..." target = "_blank">www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-delika...
Jani, za receptík posílám +10.
Takže Jani, omluva...prý je to pro opravdové fajnšmekry...(tak to asi nejsem...