Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 100 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,24 g |
Tuky | 24,88 g |
Vláknina | 3,42 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 5,92 g |
Sůl | 14,82 g |
Sacharidy | 47,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin uděláme marinádu, maso naklepeme a vložíme do marinády. V lednici necháme uležet alespoň přes noc, nejlépe na několik dnů.
Krok 2: Pánev s olejem rozehřejeme a maso z obou stran opečeme.
Krok 3: Jako příloha jsou nejlepší brambory, jakkoliv připravené.
Zveřejněno 29. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso "po čínsku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgR2
Moje poznámka
Maso "po čínsku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgR2
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 15 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
maso po čínsku,
kuřecí maso po čínsku,
kuřecí nudlíčky po čínsku,
krůtí maso po čínsku,
kuřecí po čínsku,
kuřecí placičky po čínsku,
sojové maso po čínsku,
krůtí prsa po čínsku,
kuřecí prsa po čínsku,
řízky po čínsku,
krútí nudličky po čínsku,těstovina,
kachní prsíčka po čínsku,
řízek po čínsku,
krutí po činsku,
drůbeží maso po čínsku,
krůtí nudličky po čínsku,
kuřecí řízky po čínsku,
kachni prsa po činsku,
recepty kuřecí maso po čínsku,
mleté maso po čínsku
Suroviny:
vejce,
hořčice,
solamyl,
maggi,
sůl,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
paprika sušená sladká,
kečup sladký,
česnek,
pepř,
maso drůbeží,
olej
Komentáře (38)
Vím, že recept od ivulinky je vždy sázka na jistotu.
Masíčko bylo výborné, děkuji
Jak už jsem psala, podrobně jsem tu prostudovala neuvěřitelné množství marinád, hledala v rozšířeném hledání, ale tuhle s kečupem a tímto poměrem surovin jsem tu nenašla.
A taky si troufám říct, že nejde o žádné rošťáky nebo cikánské řízky, na to jsou jiné suroviny a jiné jejich poměry.
Jinak všem děkuji za milé komentáře a neregistrovaní mě nemohou svými poznámkami urazit
Každý dokáže napatlat různé marinády. Já osobně mám ráda osvědčené recepty marinád, u kterých je poměr ingrediencí již vyvážený a žádná ingredience nepřehlušuje druhou.
Di, co se týče názvu receptů, tak si myslím, že by člověk na tomto výborném kuchařském webu neměl puntičkářský řešit.
Ivulinko, posílám + 15.
U nás budou na večeři, mám je už od včerejška naložené a musím se moc přemlouvat (a tužit si charakter), abych si jeden testovací neosmažila
A k receptu...Sama občas řeším, jestli recept vložit nebo ne, ale protože ze zkušeností vím, že jedna dvě ingredience či jiná technologie vytvoří jiné a třeba i chutnější jídlo - vložila bych recept také. Nakonec si každý může vybrat, od toho jsou podobné recepty...A potom - když se přidá fotka k hotovému, napsanému receptu a suroviny či postup jsou změněné, není to autentické. Takže tento recept vítám, protože sama jsem zatím vždy dávala jiné ingredience v jiném poměru...
Myšlenko: dlouho jsem váhala, jestli tento recept sem dát, i jsem dlouho, dlouho brouzdala a pročítala podobné recepty, žádný shodný tu takový není.
Více se k tomuto receptu vyjadřovat nebudu.
A teď: Už dlouho se chci zeptat...
Předem děkuji za vysvětlení...