Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 862 kJ / 1 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,32 g |
Tuky | 52,66 g |
Vláknina | 22,70 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 59,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa po zahradnicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYGV
Moje poznámka
Kuřecí prsa po zahradnicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYGV
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
MonikaP. před 12 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 37 minutami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 3 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 4 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 11 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí po zahradnicku,
kuře po zahradnicku,
kureci maso po zahradnicku,
kuřecí plátek po zahradnicku,
maso po zahradnicku,
kureci prsa,
kureci prsa s testovinama,
špagety po zahradnicku,
kureci prsa po,
kuřecí prsa recepty,
játra po zahradnicku,
krůtí prsa po zahradnicku,
recept jatra po zahradnicku,
kureci prsa recept,
hovězí po zahradnicku,
vepřové po zahradnicku,
kuřecí steak po zahradnicku,
po zahradnicku,
hovězi maso po zahradnicku,
kuřecí nudličky po zahradnicku
Suroviny:
prsa kuřecí,
pepř mletý,
olej,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
mouka hladká,
okurky sterilované,
máslo,
petrželka zelená
Komentáře (5)