Suroviny
Porce: cca 6 - 8 ks (dle velikosti)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,25 g |
Tuky | 9,77 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 368,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Moje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 16 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 16 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 24 minutami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 1 hodinou
Květáková polévka
ilonkakulisek před 1 hodinou
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 2 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 2 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 4 hodinami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 5 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 7 hodinami
Tématické fráze:
bagety z zitne mouky,
nejlepší recepty na bagety,
žitné bagety,
žitná bageta,
domácí bageta recepty výborná,
bageta z žitné mouky,
rychlé bagety,
rychla bageta,
žitná bageta recept,
bagety ze žitné mouky,
rychlé domácí bagety,
zitne bulky,
bulky z žitné mouky,
nejlepší recept na chlebové bagetky,
rychlé bagety pečeme,
bageta ze žitné mouky,
chlebové bulky,
jednoduchá bageta,
vesnicka bulka,
rýchlé domácí bagetky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
cukr,
voda,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (79)
(Sused naťahoval krk cez plot a evidentne nasával vôňu z pečenia...
Jen těch osm kusů
Stejně postupuju při pečení chleba. Kdysi jsem dostala kvásek (už ani nevím, jak je to dlouho, minimálně 5 let) s návodem, jak na to. Chleba se peče v nádobě a lze ho udělat jen z hladké pšeničné mouky včetně přikrmování kvásku. Od té doby peču podle stále stejného rituálu a celá ta léta živím stejný kvásek - dokonce s ním jezdím i na letní byt. Jen obměňuji mouky, střídám klasickou hladkou s celozrnnými, pšeničnou, žitnou, špaldovou, přidávám třeba slunečnicová semínka nebo ovesné vločky atd. Kvásek už teď živím žitnou celozrnou moukou. Mám pokaždé jiný chleba, ale postup zůstává!
(Piekla som cca 15 min. pri 240 st, potom 10 min. pri 180 st. C, na začiatku som rúru zaparila vodou.)
Doporučujem všetkým, recept spoľahlivý, ako všetky od teba!
(Ako dôkaz pridávam foto.)
helena99: Děkuji za vyzkoušení
Muzes tam dat morskou sul, ja ji take pouzivam.
Bahula: Děkuji
BILKOVAI: Ještě jednou děkuji za tolik chvály a přidané fotečky
A jinak děkuji, doufám, že rcp nezklame
ale jsou moc hezké, ty bulečky..už jsem si receptík vytiskla
Bibinka: Děkuji za vyzkoušení a za přidané fotečky
i.wegy: jj,jmenuje se tak - žitná chlebová mouka
http://www.mlynyvozenilek.cz/sortiment/zitne-mouky...