Suroviny
Porce: 8 velkých řízků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 950 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 266,35 g |
Tuky | 55,36 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,49 g |
Sacharidy | 22,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krásně nadýchané, smažené, kuřecí řízky, dnes neklasicky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZWR
Moje poznámka
Krásně nadýchané, smažené, kuřecí řízky, dnes neklasicky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZWR
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 6 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
trojobal na řízky,
trojobal jinak,
trojobal,
jak ohřát řízky,
jak ohřát řízek,
křehký nadýchaný vepřový řízek,
jak ohřát smažený řízek,
jakou mouku na rizky,
jakou mouku na trojobal,
jak ohřát smažené řízky,
jakou mouku na řízek,
aby byly řízky křehké,
nadýchaný řízek,
jakou mouku na obalovani,
trojobal kfc,
jakou mouku na obalování řízků,
trojobal jako z kfc,
kuřecí smažené dle kfc,
obalování řízků trojobal,
jakou mouku na rizky ?
Suroviny:
maso kuřecí,
harissa,
hořčice,
omáčka worcesterová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
voda perlivá,
olej,
citron,
bylinky
Komentáře (31)
Ivo, plus pro tebe
Jinak takhle se u nás dělaly řízky za mého dětství a tak jsem se to naučila i já, při obalování mám o jednu misku méně a při smažení nemusím stát u sporáku, vyhovuje mi to moc.
Bodík je jasný