Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 811 kJ / 4 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,14 g |
Tuky | 299,10 g |
Vláknina | 16,33 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 4,27 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 214,21 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozmícháme med s olivovým olejem a potřeme jím umyté maso. Na talíři smícháme šalvěj, kmín, grilovací koření a maso v něm obalíme.
Krok 2: Dáme na pekáč a podlijeme trochou vody. Troubu předehřejeme na 180°C a pečeme 50 minut (pokud máme pečeni v celku). Teplotu stáhneme na 160°C a pečeme ještě dále do změknutí.
Krok 3: Mezitím si v kastrolu připravíme omáčku. Rozehřejeme máslo, přidáme víno, mouku rozkvedlanou ve vývaru a povaříme cca 15 minut. Podáváme s uvařenými bramborami.
Zveřejněno 12. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečínka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/932Z
Moje poznámka
Pečínka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/932Z
Nejnovější recepty
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 15 minutami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 15 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 15 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 14 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 4 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 4 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 12 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 12 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 12 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 12 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
pečínka na medu,
vepřová pečeně na medu,
vepřová pečeně na medu v v celku,
dobra pečinka,
pecínek,
vepřová pečně na medu,
pecinka salvej,
veprova pecene salvej med,
vepřová pečeně v celku na medu
Suroviny:
pečeně vepřová,
olej olivový,
šalvěj,
kmín mletý,
koření grilovací,
máslo,
mouka hladká,
víno bílé,
vývar zeleninový,
brambory,
med
Komentáře (7)