Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 767 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,17 g |
| Tuky | 82,15 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 196 mg |
| Sodík | 2,57 g |
| Sůl | 6,33 g |
| Sacharidy | 4,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarůžkovo-žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwPn
Moje poznámka
Tvarůžkovo-žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwPn
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 12 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 13 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 15 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 16 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 17 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 1 hodinou
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 1 hodinou
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 2 hodinami
Tématické fráze:
chuťovky z tvarůžků,
trvanlivost žampionů,
tvarůžky v zampionech,
chuťovky mini bagetky,
chutovky z tvaruzek,
zampiony jako chutovka,
jednohubky se žampiony,
žampionová pomazánka na jednohubky,
recept tvaružky v žampionech,
tvarůžko,
trvanlivost žampiony,
žampiony trvanlivost,
trvanlivost žamponů,
zampiony-trvanlivost,
trvanlivost tvaruzku diskuze,
trvanlivost žampiony v lednice,
chuťovky k pivu,
trvanlivost zampion,
chuťovka z tvarůžků,
chutovky k pivu brno
Suroviny:
sýr tvarůžky kulaté,
pomazánka smetanová,
máslo,
majonéza,
cibulka jarní,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (14)
Díky,jsem potěšen,že chutnalo
... protože po pár zkušenostech s Colombovými recepty jsem prozíravě vyráběl z dvojnásobného množství surovin. I když musím nerad přiznat, že jsem musel "po babicovsku" provést několik náhrad, například pomazánkové máslo namísto té Bánovecké pomazánky, vynechal jsem majonézu. Ale byl jsem rád, že tvarůžky byly kupodivu docela vyzrálé (na to, že měly razítko trvanlivosti do 9. května), skoro žádný ten bílý "tvarohový" střed... veliká dobrota, díky za recept, zas ho někdy zopáknu!