Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 681 kJ / 163 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,70 g | 
| Tuky | 3,20 g | 
| Vláknina | 1,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 123 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 32,31 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Lososa osolíme, opepříme čerstvě namletým pepřem a pokapeme kořalkou. Necháme alespoň 2 hodiny v chladničce marinovat, můžeme i obracet, aby se marináda dostala všude.
	Krok 2: Mezitím si ze všech surovin smícháme omáčku a necháme ji také v chladničce odležet.
	Krok 3: Připravíme si plechovou vyšší krabici (od sušenek apod.), na dno dáme malinkou hrstičku hoblin z tvrdého dřeva (buk, dub, ovocné stromy, ne smolné), položíme starý pařák nebo králičí pletivo( já měla pletivo) a naskládáme opláchnutou a osušenou rybu.
	Krok 4: Uzavřeme víkem a můžeme položit na sporák nebo na gril a už jenom udíme a těšíme se :-). Maso je hotové přibližně za 8-10min.
Je to lahůdka, sousedi jenom koukali, co jsem vykouzlila za 10 minut.
Je to lahůdka, sousedi jenom koukali, co jsem vykouzlila za 10 minut.
Zveřejněno 23. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Losos vyuzený v krabici s medovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5AnX
Moje poznámka
					
				
Losos vyuzený v krabici s medovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5AnX
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							uzení lososa, 
						
						
							jak udit lososa, 
						
						
							jak vyudit lososa, 
						
						
							losos uzení, 
						
						
							hobliny na uzení, 
						
						
							uzeni pilinami v alobalu, 
						
						
							losos s medovou omáčkou, 
						
						
							uzení losos, 
						
						
							udíme lososa, 
						
						
							uzení ryb losos, 
						
						
							domaci uzeni lososa, 
						
						
							udit lososa, 
						
						
							uzený losos recepty, 
						
						
							vyuzeno.cz, 
						
						
							uzení na sporáku, 
						
						
							losos na uzeni, 
						
						
							domacipotreby.cz, 
						
						
							uzení ryb v hrnci, 
						
						
							uzení ve starém hrnci, 
						
						
							recepty na uzení lososa
						
					
						Suroviny:
						
							losos, 
						
						
							sůl hrubozrnná, 
						
						
							cukr, 
						
						
							pepř, 
						
						
							slivovice, 
						
						
							hořčice kremžská, 
						
						
							med, 
						
						
							ocet balsamiko, 
						
						
							voda, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kopr čerstvý
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (49)
Foto přidáno.
http://www.toprecepty.cz/recept/26846-v-panvi-vyuz...
zajímavý recept, ráda vyzkouším...