Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 608 kJ / 1 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,08 g |
| Tuky | 94,47 g |
| Vláknina | 6,46 g |
| Cholesterol | 227 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 28,82 g |
Postup přípravy
Příloha: rýže, těstoviny i brambory.
Zveřejněno 3. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové kuře na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJXg
Moje poznámka
Krémové kuře na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJXg
Nejnovější recepty
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 14 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 14 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 15 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 15 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 8 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 10 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 11 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 12 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 14 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 14 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 14 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 15 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 15 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuře na víně,
kure v kremove omacce,
kuřecí na víně,
na vine,
kuře,
kuře výpek-víno-smetana,
dynove vino,
kure na víne a smetana,
kuře recepty,
kuře na tymiánu s červeným vínem,
apetit recepty kuře na cerveném víne,
kuřecí maso na víně,
vino smetana,
recepty maso, víno, smetana,
krémové kuřecí maso apetit,
recepty kuřecí na víně,
apetit recepty kuřecí,
kure na cervenem vine,
kuře smetana čerstva bylinka,
recept na kuře na tymiánu a víně
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
olej slunečnicový,
cibule,
česnek,
víno bílé suché,
bobkový list,
tymián čerstvý,
mouka hladká,
vývar kuřecí,
smetana ke šlehání,
šťáva citronová,
bylinky zelené
Komentáře (7)