Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Za beránky 2× více bodů!
Více info o beránkové výzvě
Za beránky 2× více bodů!
Více info o beránkové výzvě

Kapří filet na grilu

Vyzkoušejte chuťově bohatý pokrm, který je ideální pro letní sezónu. Grilovaný kapr je nejen zdravou volbou, ale také vynikající pochoutkou, která zaujme každého milovníka ryb. S jednoduchou marinádou a jemným grilováním získá kapr křupavou kůrčičku a šťavnatou strukturu.

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min Bez doby marinování

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, Bez doby marinování)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 556 kJ /
372 kcal
Bílkoviny0,35 g
Tuky41,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapra zbavíme šupin, vyfiletujeme, necháme kůži a nadrobno krájíme přes kostičky tak, abychom úplně nepřořízli kůži. Dostatečně osolíme z obou stran. Krok 2: Na marinádu rozpustíme máslo, přidáme koření a bylinky a směsí maso potřeme. Krok 3: Necháme alespoň půl hodiny marinovat. Krok 4: Pečeme na grilu.

Zveřejněno 6. 7. 2011

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Kapří filet na grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DwxY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Kapří filet na grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DwxY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (17)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-)<3:yes::yes:Recept se mi líbí.:-K

Tak tenhle recept vypadá opravdu zajímavě- jakmile na jaře zase vybalím gril, tak ho budu muset vyzkoušet.

Jak vykostit kapra,kdyz jich ma tolik:-?

BILKOVAI:nemyslim si - s tim spalenim ;-)

zdenin: Podle receptu bys měla kapra chytit, tak vem sekyru a udičku a šup šup k rybníku...;-):-D:no:

zdenin:V rybárně mívají nebo lze koupit půlky kapra a filet si připravíme lehce sami a vyjde nás to určitě laciněji;-)

Kde koupim Kapří filet :-?

Sodovka:Byli jsme s kamarádem chytat úhoře,ale na háčku mi skončil kapr. Zabít bych ho nemohla,ale zbytek jsem dělala sama. Není to tak složité,je to opravdu za chvilku a výsledek bez kostí stojí za tu trochu práce navíc.;-)

:-)) :-)) :-)) ... chytíme si kapra....:-D Jedině v kádi na Vánoce. Andrejko, toho kapříka si připravovala ty? Jestli ano, tak tě obdivuji. Kapra mám ráda, ale manžel mi ho musí zabít, očistit, skrátka kompletně připravit.:-))

Nádherný kapřík a určitě moc dobrý. Od Pohlreicha mi moc nepřipadá, protože ten to má zvenčí spálené a vevnitř syrové:-((....6!:yes:

Hezká vychytávka s tím nařezáním. Neznala jsem to, nedávno jsem to poprvé viděla v pořadu Jste to, co jíte. Přes rybičky moc nejsem, ale spousta lidí to využije,super:yes: A kapřík bude i moc dobrý, jak to čtu:-p:yes:

Moc se mi líbí jemné nařezání filety i marinování teplým kořeněným máslem. Kapr vypadá jak od Pohlreicha :yes::-K.

:-DKapříka si nechytím:-))ale pozvat na takovou dobrotu:-p+4:yes:bych se nechala:-*;-)

Tématické fráze:
kapr na grilu pohlreich, grilovaný kapr pohlreich, filet z kapra, kapr na grilu, kapr filet recept, jak naložit kapra na gril, recepty na filet z kapra, kapr filety recepty, kapr na grilu na bylinkách, kapří recepty, kapr filety, filet z kapra recept, kapří filet, kapr filety recept, recept na filet z kapra, kapr filet, grilovany kapr, kapří filet recept, recept kapr filet, kapří filet recepty

Suroviny:
kapr, máslo, paprika čerstvá červená, kmín celý, bazalka čerstvá, petrželka, rozmarýn, saturejka, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu
]