Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oA0A
Moje poznámka
Losos v bylinkovém kabátku s bramborobylinkovou kaší a oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oA0A
Nejnovější recepty
Dědova kulajda
Přidáno před 3 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 14 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 2 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 3 hodinami
Francouzské brambory
JanaMo před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 4 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 5 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 5 hodinami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak nejlépe ohřát bramborovou kaši v mikrovlnce,
smažený losos,
jíme zdravě losos,
propečený losos foto,
smažení lososa s kůží,
recepty kase,
bilinkovy top,
ryba v bylinkovem kabátku,
losos propeceny,
bylinkový kabátek,
ryba kůží nahoru,
smazi se ryba kuzi nahoru,
losos s kůží na bylinkovem masle,
ryba se smaží kůží nahoru,
jak smažit rybu nejprve kůži,
losos v sýrové kabátku,
pstruh v bylinkovém těstíčku,
smažení lososa nejprve kuží nahoru,
losos v červeném babica,
babica bylinkový losos
Suroviny:
losos,
čerstvé bylinky,
mouka hladká,
pepř citronový,
sůl,
šťáva citronová,
olej citronový,
tuk na smažení,
zelenina,
brambory,
bylinky,
máslo,
mléko,
sůl
Komentáře (18)
Maiva - název jsem o slabiku zkrátila