Houbová smaženice
Máte houby nasušené i zamrazené a stále s nimi nosíte další košíky? Připravte si čerstvou smaženici, která krásně voní lesem. Receptů najdete na internetu nespočet, ale nejlepší je osvědčená klasika.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Moje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Andredka před 7 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 9 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 9 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 10 hodinami
Valašské frgály
suneno před 12 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 12 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 13 hodinami
Tématické fráze:
smaženice z čerstvých hub,
smaženice z hřibů,
jak se dělá smaženice,
recept na houbovou smaženici,
smaženice z václavek,
smaženice s vejci - z mražených hub,
jak se dela smazenice z hub,
houbová praženice,
praženice z hub,
nejlepší smaženice,
praženice,
jak udělat dobrou smaženici,
dobrá smaženice,
smaženice s houbami,
nejlepší smaženice z hub,
praženice recept,
jak udelat houbovou smazenici,
vyborna smazenice,
smženice,
smažnice
Suroviny:
houby,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín drcený,
vejce,
sůl
Komentáře (58)
Takže recept můžu jen doporučit. Pokud se bojíte toho česneku a že vám přebije chuť hub, tak buďte v klidu. Pokud ho tam nedáte moc, tak to jen provoní a chuť nenaruší.
Úplně to zabije chuť hříbků..
A nikdy sem neviděla a ani neslyšela, že by se houby myly..
Ale nikomu se nebrání, aby si to dělal dle svého