Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 205 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,38 g |
Tuky | 85,66 g |
Vláknina | 18,24 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 43,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B1MQ
Moje poznámka
Hovězí s pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B1MQ
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 11 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 13 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 1 hodinou
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 2 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 2 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 2 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 3 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 3 hodinami
Nekynuté mini koláčky
JaniLayer před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Lasica před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
k.klemesova@gmail.com před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kousky s omáčkou,
pečene pikantní hovezi,
maso naprudko,
hovězí roštěnec naprudko,
pikantni hovězí,
hovězi na cerelu,
hovezi pecene s pikantni omackou,
pikantní omáčka na rybu,
hovězi maso s ryži,
hovezi platky na cerelu,
recept omáčka s čili papričkami,
omáčka k vařenému hovězímu recept,
pikantní omáčka recept
Suroviny:
maso hovězí,
slanina anglická,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
jablko,
sůl,
pepř,
česnek,
citron,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (6)
Recept je pěknej a jablka do masa vytvoří vždy pikantní šťávu, proto ti dávám 1.bod