Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 576 kJ / 3 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,76 g |
Tuky | 163,88 g |
Vláknina | 44,92 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 430,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé Mafaldine s cibulí a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgD4
Moje poznámka
Voňavé Mafaldine s cibulí a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgD4
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 1 hodinou
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 12 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 14 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 17 minutami
Nejlepší litý perník
Noumik před 33 minutami
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 50 minutami
Čínská cuketa
Ajkad před 53 minutami
Domácí kečup
Jarin57 před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 5 hodinami
Tématické fráze:
reginette recept,
reginette recepty,
testoviny mafalde,
srbské žebírko recept top recepty,
cibule na měsíčky,
těstoviny mafaldine,
nudle mafalde,
zapečené těstoviny mafalde s kuřecím masem, rajčaty a sýrem,
recepty na reginette,
mafaldine s lososem,
nudle s hraskem a rozinkami,
italské těstoviny mafaldine,
mafaldine pasta,
královničky recepty,
mafalde doba vaření,
druhy těstovin mafaldine,
levne řezy miša
Suroviny:
těstoviny mafaldine,
hrášek mražený,
cibule,
česnek,
slanina,
máslo,
olej olivový,
petrželka,
sůl,
parmazán
Komentáře (17)