Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 576 kJ / 3 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,76 g |
Tuky | 163,88 g |
Vláknina | 44,92 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 430,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé Mafaldine s cibulí a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgD4
Moje poznámka
Voňavé Mafaldine s cibulí a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgD4
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupičková polévka
taleonka10 před 22 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 2 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 2 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 2 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 3 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 3 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 3 hodinami
Tématické fráze:
reginette recept,
reginette recepty,
testoviny mafalde,
srbské žebírko recept top recepty,
cibule na měsíčky,
těstoviny mafaldine,
nudle mafalde,
zapečené těstoviny mafalde s kuřecím masem, rajčaty a sýrem,
recepty na reginette,
mafaldine s lososem,
nudle s hraskem a rozinkami,
italské těstoviny mafaldine,
mafaldine pasta,
královničky recepty,
mafalde doba vaření,
druhy těstovin mafaldine,
levne řezy miša
Suroviny:
těstoviny mafaldine,
hrášek mražený,
cibule,
česnek,
slanina,
máslo,
olej olivový,
petrželka,
sůl,
parmazán
Komentáře (17)