Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 364 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,69 g |
Tuky | 23,94 g |
Vláknina | 19,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnBM
Moje poznámka
Gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnBM
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 3 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 4 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 40 minutami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 46 minutami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 48 minutami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 55 minutami
Koláče podle babičky
Eva_H před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 1 hodinou
Domácí utopenci
Simona Maskova před 1 hodinou
Vláčný jogurtový koláč
Ludmila548 před 2 hodinami
Vepřový gyros v pitě
Daninek před 2 hodinami
Tématické fráze:
polevka gaspacho,
gaspacho,
gaspacho recept,
polévka gazpacho,
gaspacho originál recept,
gaspacho polévka z červené řepy,
gaspacio,
recept gaspacho,
gazpacho z červené řepy,
gaspaccio,
recept na gaspacho,
gaspatcho,
polevka gazpacho recept,
gaspacho polevka,
gaspacho z červené řepy,
recepty gaspacho,
gazpacho polévka,
gaspaco,
garpacho,
gaspačo recept
Suroviny:
rajče,
okurka čerstvá,
cibule červená,
paprika čerstvá červená,
bazalka čerstvá,
česnek,
olej olivový,
ocet vinný,
protlak rajčatový,
cukr,
sůl,
pepř,
voda
Komentáře (6)
Je tu několik receptů na Gazpacho, ale žádný není originál.
Suroviny na gazpacho: rajčata, salátová okurka, cibule, česnek, zelená paprika, bageta nebo veka, vinný ocet, olivový olej, sůl. Podle potřeby studená voda.