Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 921 kJ / 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,12 g |
Tuky | 84,72 g |
Vláknina | 20,10 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 30,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým knedlíkem a ke každé porci přidáme kousek jater s brusinkami.
Zveřejněno 22. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík cibulář
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgOK
Moje poznámka
Králík cibulář
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgOK
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 22 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 45 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 57 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 1 hodinou
Cibulová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 16 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 17 hodinami
Tématické fráze:
jatra z kralika,
cibulář,
králik recepty,
beřovický králík,
kralík,
kralik jatra,
králík recept,
kralici zebra,
pečený králík cibulář,
nejlepší recepty na králíka,
králík s játry,
nejlepší recept na králíka,
králík játra recept,
recept králik,
jatra z kralíka recepty,
kralík domácí,
játra z králíka recept,
králík žebra,
recepty na králika,
recepty z králíka
Suroviny:
králík,
slanina,
cibule,
bobkový list,
tymián,
pepř celý,
sůl,
olej,
zelenina kořenová,
brusinky
Komentáře (15)