Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 142 kJ / 1 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,36 g |
Tuky | 20,12 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 366,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprové noky - halušky - k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gw10
Moje poznámka
Koprové noky - halušky - k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gw10
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 37 sekundami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 21 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 22 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 23 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 24 minutami
Zapečený chřest
Leren před 25 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 44 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 48 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 48 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 49 minutami
Tématické fráze:
noky k masu,
mail kinokuniya-masu.com loc:cz,
halusky k masu,
kôprovej halusky,
noky s koprem,
nocky k masu,
halušky,
noky a koprová omacka,
slovenské halusky k masu,
halusky s koprem,
noky k masu top recepty,
loparik,
recept noky k masu,
tvarohové noky k masu,
tvarohové noky k k masu,
kolac s koprem,
koprová omáčka s noky,
halušky k masu recept,
noky na halušky,
recepty s koprem
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
voda,
kopr
Komentáře (14)
nevím ale,jestli je kopr na záhonku
nevadí, receptík si ukládám, moc se mi líbí
Špagi, Ani, budem rada, ak vám tiež zachutia...
Je to moc hezké, těším se na ochutnání a pochutnání...