Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,34 g |
| Tuky | 34,41 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 2,03 g |
| Sůl | 5,07 g |
| Sacharidy | 44,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8pR
Moje poznámka
Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8pR
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 13 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 22 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Martula před 7 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 9 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 9 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 10 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 10 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 10 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 10 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
plíčka,
z čeho jsou plíčky,
jak dlouho vařit plíce,
plíčka na smetaně,
co jsou plíčky,
plátky v bylinkovém těstíčku,
jak udelat jatra na panvice,
kachní plíčky,
vepřová plicka,
recepty s aztéckým kořením,
vepřové plíce recept,
pličky na smetaně,
vepřové kotlety v bylinkovém těstíčku,
plíčky recept,
sýrovo-bylinkové těstíčko,
jak dlouho varit plicka,
pličky minutka,
plíčky,
plíce smaženky,
bylinkové těstíčku
Suroviny:
plíce vepřové,
masox,
mrkev,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
libeček,
celer,
koření aztécký poklad,
sůl,
olej,
vejce,
sýr tvrdý,
mléko,
mouka hladká,
čerstvé bylinky
Komentáře (9)
VAŘILAMYŠKA-Ivi plíčky vařím v papiňáku 30minut a pak nechám uzavřené dojít.Vařím je v 9l.V menším by se určitě ucpal ventil,když vařením nabydou a to by byla hezká mela
ŽÍŽALA-Jaruš děkuji za odpověď pro neregistrovanou PAVLU
REBI-
musí to být piplačka, ale výsledek, dle fotek, stojí jistě za tu námahu
mám na to chuťana
P.S. ten obrázek,kde je pánev..tak ten kousek vlevo,to vypadá jak kapřík