Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,53 g |
Tuky | 15,52 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp0V
Moje poznámka
Vepřový guláš v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp0V
Nejnovější recepty
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 23 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Sima1996 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Rebeca před 1 hodinou
Japonská polévka miso s uzeným tofu
trdlo před 2 hodinami
Rychlé krémové špagety
DanyDong před 2 hodinami
Buchta Rozbouřené moře
Nanina před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
BarboraToni před 3 hodinami
Polévka frankfurtská s párkem a bramborem
smidrs před 3 hodinami
Smetanovo-ořechová bábovka s jablky
Ennia před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
Skrabi před 4 hodinami
Tématické fráze:
gulas v pomalem hrnci,
pomalý hrnec guláš,
guláš pomalý hrnec,
gulášová polévka v pomalém hrnci,
dochucení guláše,
pomaly gulas,
kureci a veprovy gulas,
veprovy gulas v ph,
houbový guláš v pomalém hrnci,
recept na guláš v pomalém hrnci,
ochuceni guláše,
pomalý hrnec recepty,
vrprový guláš v pomalém hrnci,
vepřový guláš,
guláš z kližky v pomalém hrnci vynikajici,
vepřovy gulaš na divoko,
vhodne maso na guláš,
vepřové plátky v pomalém hrnci,
hrnec na guláš,
vepřový guláš-pomalý pomalý hrnec
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
sádlo,
koření gulášové,
koření čaraka,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
vývar,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (6)
Koření Čaraka je vhodné především do staročeských jídel či na grilování plátků dobrého kuřecího nebo vepřového...
Houbové koření, které se používá k dochucení polévek, omáček, mas nebo i jen k ochucení vajíček. Lze přidat kamkoli. Nejlepší je přidávat těsně před dovařením nebo až do hotového jídla. Dlouhým vařením ztrácí aroma.
Složení: sůl 28%, cibule, kmín, kořenová zelenina, koriandr, pepř, žampiony, houbové aroma, neobsahuje přidaný glutamát
http://www.caje-koreni.cz/koreni/49-houbove-koreni...
http://www.koreni.biz/ko-en-/eshop/1-1-Koreni/0/5/...