Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 087 kJ / 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,08 g |
Tuky | 4,62 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle osmahneme cibulku, přidáme nastrouhanou mrkev a na drobno nakrájený květák.
Krok 2: Chvilku restujeme, pak podlijeme vodou, přidáme brambory na kostičky a vaříme do měkka.
Krok 3: Pak přidáme tavený sýr, necháme rozpustit, osolíme a opepříme.
Zveřejněno 10. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková sýrová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZ5v
Moje poznámka
Květáková sýrová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZ5v
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 7 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 4 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 5 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 5 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 6 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 6 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 7 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 7 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 8 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 9 hodinami
Tématické fráze:
kvetakova sýrová polévka,
sýrová květáková polévka,
květáková polévka s bramborem a mrkví a sýr,
květákovsýrová polévka,
kvetakovo syrova polevka,
sýrová polévka s květákem,
kvetakova syrova,
květáková polévka sýrová,
květáková pomazánka
Suroviny:
cibule,
květák,
mrkev,
brambory,
sýr tavený,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (10)